Områdetstrip35
…………………..

Du finder B&B Svendborg på den kønne ø Thurø tæt ved en skov og en spadseretur fra vandet. Fra huset får du let adgang til oplevelser:

  • Svendborgs bedste badestrand.
  • Et smukt og unikt naturreservat.
  • Den travle handelsby Svendborg med den hyggelige havn.

Oplev den afslappede feriestemning på  Flickr’s billeder fra Thurø.

Området nær huset
Nord:
En gåtur på fem minutter i nordlig retning gennem Fredskoven fører dig ned til Thurø Bund. Med lidt held fanger du her en havørred eller to til grillen. Nord for vores have går vores tre islandske heste og græsser.

Syd: Mod syd når man efter fem minutters gang gennem skoven til Lunkebugten. Fra strandkanten har du udsigt til Langeland og Tåsinge.

Øst: Går man mod øst langs vandet, kommer man først til Thurø Rev, et unikt naturområde med et rigt fugleliv, strandenge og en ugenert badestrand. Om sommeren græsser køer og heste i det specielle terræn.

I østlig retning fra huset finder man også Smørmosen, Svendborgs bedste strand. Det er en meget børnevenlig strand. Her er iskiosk, minigolfbane, gynger og ruchebane.

Vest: Gå en tur vestpå gennem skoven til Grasten By og nyd den fortræffelige udsigt mod Valdemar Slot på øen Tåsinge. Den danske forfatter Tom Kristensen boede i flere år på Grasten. Fra maj til september kan du på 40 minutter sejle fra Grasten til Svendborg med det unikke veteranskib M/S Helge.

Læs mere om Thurø på Wikipedia.

Thurø By
Thurø By har et supermarked, der har længe åbent alle ugens dage, et spisested og et pizzaria, et godt bageri, et ølbryggeri og en kirke med en smuk, parkagtig kirkegård med udsigt over Skårupøre Sund.

Svendborg
Svendborg er en travl handelsby med en tæt, gammel bymidte og 27.000 indbyggere. Her finder du museer, restauranter, gågader og indkøbsmuligheder. Fra banegården og busstationen er der forbindelse til hele Fyn. I havnen ligger træskibe og fragtskibe ved kajen, og du kan tage færgen til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø og Birkholm.

Læs mere om Svendborg på Wikipedia.

Ønsker du at bestille et ophold? Har du flere spørgsmål?
Du er meget velkommen til at kontakte os.